...osa on jo Kuopion varastossa ja loput matkalla sinne, joten toimitusta voimme kuulemma odottaa ensi viikolla. Pääasia on, että kalusteet ovat uudessa kodissa ennen meitä, jolloin meidän ei tarvitse olla ilman ruokapöytää, tuoleja, sohvaa ja nojatuolia koko viikonloppua.

Täytyy rehellisesti myöntää, ettei tänään ole oikein työnteosta tullut mitään...aamusella koristelin kahvihuoneen jouluiseksi, kävin lounaalla, istuin aulassa puoli tuntia tuuraamassa, juoksin automaatille ja apteekkiin, kävin hierojalla ja nyt äsken perjantaikahveilla ...meneehän se työpäivä näinkin...välillä.

Iltasella lähden Esikoisen kanssa Selloon ostoksille...ruoka ja lahja sellaisille. Pitää käydä ostamassa kaikki tarvittava sunnuntaille siltä varalta, että huomisissa läksiäisissä menee pitkään ja Esikoinen haluaa joitain lahjaostoksiakin tehdä.

Meillä on siis ne vanhempieni järjestämät läksiäisjuhlat huomenna...tiedossa hyvää ruokaa ja hauskanpitoa...koko päiväksi kuulemma. Esikoinen teki mummulle lahjaksi leikkuulaudan ja se aiemmin esittelemäni puun päällä istuva ruskea tonttupari matkustaa myös uuteen kotiin (äitini tilasi sen ja lupasi maksaa, mutta saa sen nyt ihan ilman maksua) .

Sikäli, kun ostoksien jälkeen aikaa jää, jatkuu pakkaaminen yläkerrassa. Huominen onkin sitten "pakosta" välipäivä ja sunnuntaina jatkuu itsenäisyyspäivästä huolimatta.

Huominen aamu saattaa olla hieman kiireinen, joten lisää päivityksiä saatte odottaa huomiseen iltaan...heippa siihen asti ...