...no niin...nyt on sitten kotiuduttu elokuvareissusta Pikkumiehen kanssa.

Aamulla ensin suuntasin Pikkumiehen kanssa lääkäriin...tulos oli se mitä oli jo pelännytkin ...keuhkoissa rohinaa (siis hengittämään spiraa...taas kerran) eikä korvatulehdus ollutkaan parantunut kunnolla (siis taas uusi antibioottikuuri) ...Pikkumies silti ihan positiivisella mielellä (olikohan tulevalla leffareissulla jotain vaikutusta asiaan).

Lääkärireissun jälkeen kävimme pikaisesti ostamassa Pikkumiehelle uudet syys/talvikengät sekä uudet vuorelliset "kylähousut"...oltiin sitten hienoja leffareisuulla .

Itse elokuva sitten...kävimme katsomassa Ponyo rantakalliolla -elokuvan, joka on sallittu kaikille. Elokuva on japanilainen piirrosanimaatio, joka pohjautuu H.C. Andersenin Pieni Merenneito -satuun ja kertoo pienestä Ponyo kalasta, joka haluaa rakastuu pikkupoikaan ja haluaa itsekin muuttua ihmiseksi. Paikoitellen elokuva oli sen verran jännittävä, että Pikkumies tarrasi mun käsivarteen ja sanoi pelkäävänsä...muuten elokuva oli kivasti toteutettu ja tarina sujuvasti kerrottu.

Elokuva kesti mainoksineen hieman alle kaksi tuntia, mikä oli selvästi liian pitkä Pikkumiehen mielestä...viimeisen vartin aikana kyseli jatkuvasti milloin elokuva loppuu ja lähdetään kotiin. Mielestäni elokuva oli katsomisen arvoinen ja suosittelen sitä lämpimästi...kouluarvosanoin arvosteltuna elokuva saa minulta (ja Pikkumieheltä) arvosanakseen 9 ½.

Kotimatkalla poikkesimme Selloon villalanka- ja vaateostoksille. Tonttulankavarasto tarvitsi täydennystä ja Pikkumiehen pitkähihaisten aluspaitojen varasto oli huvennut pariin sopivaan ja useaan liian pieneen vaatekappaleeseen. Tarvittavat langat löytyivät ja Pikkumies sai itse valita itselleen 4 aluspaitaa ja yhden collage-paidan...kaikki ovat tyytyväisiä .

Nyt taidan siirtyä tuonne sohvan nurkkaan teemukin kera katsomaan nauhoittamiani hömppäohjelmia (nukahdin pahus vieköön taas eilen Pikkumiehen viereen) ...mukavaa lauantai-iltaa kaikille *halaus* .