...töitä edessä. Viikonloput (ja aika ylipäätään) menee todella nopeasti...kohta ollaan asuttu täällä jo kaksi kuukautta. Pahin väsymys muutosta on jo takana, mutta silti on pientä saamattomuutta vielä ilmassa.

Eilen kävimme läheisellä lähiliikunta-alueella...siellä oli ohjattua luistelua ohjelmassa. Pikkumies oli ekaa kertaa luistimilla (jos viime vuoden yhtä testaus kertaa ei lasketa) ja pysyi tosi hienosti pystyssä eikä lannistunut kaatumisistakaan. Kauaa ei kuitenkaan jaksanut olla luistimilla, joten vaihdoimme takaisin kenkiin ja vietimme koko perheen voimin oikein mukavan ulkoiluhetken puistossa.

Hoo laittoi jo aamulla viestiä pyytäen apua kauppareissun ja lastenhoidon merkeissä...Oo on ollut koko viikonlopun kovassa kuumeessa ja Jiin ollessa töissä ei Hoo päässyt kauppaan ja edellinen yökin oli mennyt tosi risaisesti. Lupasin käydä puolestaan kaupassa ja Aa oli meillä leikkimässä, jotta Hoo sai nukuttua sen aikaa, kun Ookin...toivottavasti pikkuinen nyt parantuisi nopeasti. Aa ja Pikkumies leikkivätkin ihan nätisti ilman sen suurempia konflikteja...pikkuhiljaa löytävät pelisäännöt yhdessäololleen, mikä on tosi hyvä juttu.

Pikkumies yskii taas...apteekkireissu tänään edessä, sillä astmalääkkeet ja rasvat on vähissä (pitääkin soittaa ja varmistaa, että lähiapteekista löytyy tarvittavat...muutoin pitää koukata keskustan kautta) ...toivottavasti on vain pientä eikä ylly taas kovaksi.

Lenkillekin olisi tarkoitus päästä illalla...mulla on treffit Hoon kanssa puoli kahdeksalta roskiksen kulmalla ...Mies lupasi laittaa Pikkumiehen valmiiksi, jotta pääsen heti kotiuduttuani sitten nukuttamaan (Pikkumies ei edelleenkään oikein nukahda Miehen kanssa, jos tietää mun olevan kotona tai edes lähistöllä) ...

Ihanaa muuten olla yksin täällä toimistolla...saan kuunnella ihan rauhassa musiikkia kovalla (Miehen ja minun musiikkimaut eivät oikein kohtaa...eivät ole samalta planeetaltakaan ) ...pääsispä pian omaan huoneeseen...

Päivän jatkoja kaikille ...