Viikonloppu hujahti taasen vauhdilla ohi. Lauantaina juostiin miehen kanssa vuorotellen kaupoilla ostamassa, mitä toinen oli unohtanut edellisellä reissulla ostaa. Tarjottavia siis...kuopuksen 4-vuotisjuhliin.

Siivoamiseltakaan ei voinut välttyä...sen verran sitä sotkua syntyy vaikka kuinka yrittää pitää paikat siisteinä jokailtaisella järjestelyllä.

Ilta sujuikin sitten Euroviisuja katsoessa ja kakkuja leipoessa...muistin sitten yhden aikaan yöllä, jotta munavoitakin piti tehdä Yllättynyt...eikun kananmunia keittämään...nukkumaan pääsinkin sitten lähempänä kahta.

Sunnuntaiaamu lähti käyntiin hieman kankeasti...uni olisi maistunut vielä, mutta toinen kakuista piti tehdä valmiiksi heti aamusta, jotta se hieno lapsimessuilta ostettu autokuva ehti pehmitä ja asettua oikein hyvin. Toisen kakun ehdinkin kuorruttaa juuri ennen vieraiden tuloa.

Kaikki oli kuitenkin valmiina, kun vieraita alkoi saapua...juhlakalu ei meinannut housuissaan pysyä, kun jännitti niin kovin. Lahjat olivat mieluisia (tosin liikaa vaatteita kuulemma) ja niillä leikittiinkin sitten myöhäiseen iltaan vieraiden lähdettyä. 

Oli taas onnistuneet juhlat...vaikka itse sanonkin Nauru. Vieraat viihtyivät, kuulumiset ehdittiin vaihtaa ja mikä tärkeintä, tarjottavat tekivät kauppansa. Onneksi kuitenkin juhlia ei tarvitse ihan joka viikonloppu järjestää, on niissä sen verran tekemistä. Kuitenkin, mitäpä sitä ei lastensa eteen tekisi?...