...Pikkumiehen olo alkoi huonontua kahden aikoihin...soitin lääkärille kotiin (aivan, meillä on aivan ihana lääkäri ) ja saimme komennon antaa Pikkumiehelle kahta kuumelääkettä samanaikaisesti sekä lähteä samantien käymään Dextrassa verikokeissa.

Ilmoittauduimme laboratorioon siinä neljän maissa...lääkärimme oli jo soittanut lähetteen sinne ja pääsimme heti kokeisiin. Tulokset saimme vartin päästä eivätkä ne olleet kehuttavia ...valkosolut niin paljon kohollaan, että lääkärimme soitti Dextraan lastenlääkärille ja pyysi häntä katsomaan Pikkumiestä. Onneksi lastenlääkärillä oli vapaa aika ja odottelimme puolisen tuntia päästäksemme vastaanotolleen. Lastenlääkäri tutki Pikkumiehen perusteellisesti ja passitti meidät ensin hengittelemään spiraa, jonka jälkeen uusi keuhkojen kuuntelu...lääkäri ei ollut kuulemaansa tyytyväinen ja passitti Pikkumiehen vielä keuhkokuviin...diagnoosina meillä on nyt sitten keuhkokuume-epäily ja huomenna uudelleen verikokeisiin ja vastaanotolle. Kotiuduimme lääkärireissulta vasta klo 19.30 ja rahaa meni taas satoja euroja...kiitän luojaani, että otimme Pikkumiehelle sen vakuutuksen ennen syntymää.

Toistaiseksi Pikkumiehen kunto on kohtalaisen hyvä ja pystymme olemaan kotona, mutta jos yöllä tilanne muuttuu, meillä on jo varmuudeksi lähete sairaalaan .

Katsotaan nyt miten tämä tästä etenee...