Nyt on sitten ihana uusi ja lyhyempi malli tukassa...ja tietysti väriä myös Hymy...rahaa meni hurjasti Klink Klink (raha)Klink Klink (raha)Klink Klink (raha), mutta kannatti.

Meinaa mennä aikamoiseksi säätämiseksi tämä laina-asia Huuto...palaset vielä levällään kuin Jokisen eväät ja kauppapäivä lähestyy huolestuttavaa vauhtia Jalka suussa...papereita vakuutta varten kuulemma löytyy erinäinen määrä, mutta tarvittavien tietojen löytäminen vaatii selvittelyä. Oon nyt sitten aamusella soittanut erinäisen määrän puheluita sinne, tänne ja tuonne...selvitellyt aikatauluja muiden puolesta tyyliin: jos henkilö X marssii nyt silloin sinne, saadaanko paperit tehtyä allekirjoitusta varten heti vai pitääkö juosta paikan päällä alvariinsa? Vastaus: täytyypä selvittää...ARGH HuutoHuuto ja vielä kerran Huuto.

Mulla hajoo pää ennen kuin meillä on kaikki asiat selvillä Päättämätön.

Jotain positiivista...varasin meidän poppoolle hotellin ajalle 2.-4.9...hintaan sisältyy kylpylän palvelut, joten eiköhän mennä sitten oikein urakalla lillumaan Nauru.

Töissä saa juosta tällä hetkellä tukka putkella...ihan kuin kaikki tietäisivät, että mulla on kamalasti järjestettävää näissä omissa jutuissa ja siksi tilaavat ja palauttavat oikein urakalla...prkl.