Kyllä tää tästä taas alkaa suttaantua...pikkuhiljaa Hymy.

Harmitti aamulla lähteä töihin...ihanan aurinkoinen ja lämpöinen päivä tiedossa ja lisäksi mies sekä pojat on jo lomalla...olisi lisäksi vielä nukuttanut todella kovasti.

Onneksi on vaan tämä viikko enään töitä ja sitten lähdetään reissuun. Tiedossa mukavaa yhdessäoloa mukavien ihmisten kanssa Hymy. Sen suurempia suunnitelmia ei ole tehty...ainoastaan yöpymispaikat on lyöty lukkoon ja kaikki muu tapahtuu sitten sitä mukaa kun keksitään. Nautitaan olostamme ja kerätään voimia syksyn koitoksia varten.

Loman jälkeen alkaakin sitten suunnitelmien teko ihan todella ja aikataulut pitää lyödä lukkoon, sillä esikoisen koulu ja pikkumiehen päiväkotiasiat pitää saada järjestettyä hyvissä ajoin. Tietysti sillä asunnollakin on oma tärkeysasteensa tässä koko hommassa.

Mutta sitä kaikkea ennen otetaan lomalla päivä kerrallaan ja katsotaan mitä se tuo tullessaan...toivottavasti kaikkea mukavaa Hymy

Dieetin osalta asiat ovat hieman paremmalla tolalla...viikonlopun syömisistä huolimatta paino on nyt lähtenyt hienoiseen laskuun ja toivottavasti suunta on jatkossakin laskusuhdanteinen Yllättynyt...katsotaan miten lomalla käy Nauru

...mutta nyt taas työn touhuun...