On saapunut kovalla vauhdilla Kuopioon...vettä sataa ja lämpötila on syksyisen kolea. Eikä siinä mittään...hyvä, että sataa, mutta kun kuljen taas kerran kyynärsauvoilla konkaten, ei kastumista voi välttää. Onneksi kotona pääsee autoon katoksen alla kastumatta ja Mies on niin ihana, että tuo/vie mut töissä ulko-ovelle asti ja vie sitten vasta auton parkkihalliin .

Vielä pitää jaksaa odottaa muutama viikko ja sitten pääsen viimeinkin polven tähystysleikkaukseen..toiveena on saada polvi kuntoon, jotta nilkan rasitus loppuu ja akillesjänne pääsee kunnolla paranemaan. Tiedossa siis pakollinen viikon-parin sairasloma, mutta kuntoutetaan polvi käyttökuntoon ja nautitaan sitten ulkoilusta.

Kesä meni hujauksessa...Esikoisen rippijuhlat onnistuivat tosi hyvin...kaikkea oli juuri sopivasti ja ilmakin helli juhlijoita. Kesäloma jotenkin hukkui ensin juhlien järjestelyyn ja sitten niistä elpymiseen...Kainuussa käytiin pikaisesti, mutta muutoin oltiin vain kotosalla.

Elokuu toi tullessaan suuren muutoksen Pikkumiehen elämään ja hänestä tuli eskarilainen...innokkaasti Pikkumies suuntaa joka aamu kulkunsa eskaan. Uusia juttuja on jo opittu ja innokkaasti odotetaan, mitä kaikkea vielä on opittavana.

Esikoinen aloitti ysiluokan ja suunnittelee jo kovasti peruskoulun jälkeistä elämää.

Edessä on ihana viikonloppu, kun vanhempani taas tulevat kyläilemään…heidän aikansa menee tosin golfkentällä esikoisen kanssa, joten ehditään olla sitten illat yhdessä. Esikoisen tyttöystävä lähtee myös kentälle matkaan ja tapaa vanhempani ensimmäistä kertaa.

Tässäpä nämä päällimmäiset asiat…kuviakin olisi laittaa, mutta pitää niitä ensin tallentaa kamerasta.

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua…juuri SINULLE