Kuten otsikkokin antaa ymmärtää, puhelin on soinut tänään puolin ja toisin.

Rohkaisin mieleni aamulla ja soitin uudelle vuokralaiselle...kerroin tilanteen ja ilmoitin, ettemme avaimia luovuta ennen maanantaita. Uusi vuokralainen vetäisi pussillisen herneitä nenuun ja löi lopulta mulle luurin korvaan ...kiva fiilis .

Yhden aikoihin alkoi puhelin soida ja katsoin, että tuo samainen henkilö soittaa ...meinasin jättää vastaamatta, mutta vastasin kumminkin. Hän ehdotti kompromissia: jos me "muuttaisimmekin" jo torstaina, jolloin vuokravastuumme loppuisi perjantaina, mutta hän antaisi meille rauhan muuttaa ulos ja saada loppusiivous tehtyä...ihan varteenotettava ehdotus. Lupasin keskustella asiasta Miehen kanssa ja soitinkin hänelle samantien...asia sopi hänelle, sikäli kun vuokranantaja hyväksyy meidän muuttoajankohdan muutoksen.

Soitin uudelle vuokralaiselle, mutta meni vastaajaan...hetken päästä sitten soitti minulle. Kerroin, että asia on (edelleen sillä ehdolla, että vuokranantaja sen hyväksyy) meidän puolesta ok. Sovimme sitten, että asian ollessa ok, palautamme avaimet ennen klo 12 ja hän kuittaa sitten avaimet itselleen sekä antaa meille yhden avaimen lainaan (jotta saamme muuton ja siivouksen tehtyä) , joka sitten jätetään asuntoon. Hän pääsisi muuttamaan noin klo 14 aikoihin ja olisi tähän ratkaisuun tyytyväinen.

Soitan vielä huomenna aamusta vuokranantajalle ja varmistan asian heidän kanssaan.

Miltäpä tämä ratkaisu vaikuttaa teidän mielestänne?