...on ilmassa eilisen jäljiltä . Ei nimittäin varmaankaan kovin fiksua juoda alkomahoolia kylpylähoidon jälkeen...opin sen ihan omakohtaisesti.

Eilinen päivä oli aivan ihana. Flamingo Spa ylitti, ainakin mun, odotukset moninkertaisesti. Mulla oli sellainen hoitopaketti, joka sisälsi jalkakylvyn, merisuolakuorinnan koko vartalolle, savinaamio koko vartalolle höyryhuoneessa ja vielä kirkasvalohoito hiekkarannalla .

Olin ajatellut, että jalkakylpy olisi vain sellainen jalat veteen juttu, mutta ei...lisäksi molemmat jalat hierottiin polveen asti. Lisäksi tämän hoidon alussa niskaan laitettiin rosmariinin tuoksuinen kuuma kääre. Hoito kesti 15 minuuttia...jo tuossa vaiheessa olin taivaassa.

Seuraavaksi olikin sitten kuorinnan vuoro. Kiipesin sellaiselle hassun näköiselle pöydälle, ensin vatsalleen ja sitten selälleen. Hoitaja kuori koko vartalon merisuolan ja jonkun öljyn seoksella...ihana tuoksu ja tuntu iholla jälkeenpäin.

Kolmas hoito olikin sitten se ihanin. Minut vietiin pieneen pyöreään huoneeseen, jossa levitin itse ensin ihanalta tuoksuvan savinaamion koko vartalolle (tämän tarkoitus oli poistaa kuonaa) ...sen jälkeen istuin tuoliin ja valot sammuivat vain jättäen kattoon näkyvän tähtitaivaan näkyviin. Seuraavaksi alkoi tulla hyvän tuoksuista höyryä. Lämpö, höyry ja ihanan rauhoittava musiikki tekivat olon ihanan raukeaksi. Tämä hoito kesti 20 minuuttia ja päättyi katosta satavaan lämpimään sateeseen...ihanaa .

Viimeinen pakettiin kuuluva hoito oli aika hauska. Minut vietiin isoon huoneeseen, jossa oli paljon hiekkaa ja seinille oli maalattu upeat rantamaisemat . Tarkoitus oli maata rannalla puolisen tuntia kirkasvalolampun alla...antoi muuten todella paljon energiaa tämä hoito.

Kaikkien näiden hoitojen välissä tarjottiin hedelmiä, vettä ja vihreää teetä. Hoitojen jälkeen ehdin vielä vähän aikaa vain lillua kuumassa vedessä...kyllä oli ihana hemmotteluiltapäivä.

Kylpylän jälkeen menimme porukalla syömään kreikkalaiseen ravintolaan. Ruoka oli tosi hyvää ja seura vielä parempaa. Ruoan yhteydessä tuli otettua muutama lasi viiniä, joka meni päähän kuin häkä . Hauskaa oli.

Ihaninta oli kuitenkin se, kun Pikkumies ja Mies tulivat minut sieltä hakemaan . Kävimme vielä kaupoissa ja tulimme kotiin.

Tänään tiedossa sitten siivousta hieman heikohkossa hapessa, mutta omapahan on vikani .