Ihanaa, että se on ohi...ensimmäinen työpäivä nimittäin Hymy.

Paljon kyllä sain aikaan...soitin Kuopioon ja otin yhteyttä asuntoihmiseen, kouluihmiseen ja päivähoitoihmiseen Nauru...tietoa tuli paljon ja lupasivat laittaa lisääkin tulemaan huomenna.

Ensimmäinen tutustumismatka onkin sitten ensi viikolla...tarkoituksena on olla Kuopiossa kolme päivää ja kaksi yötä. Käydään asuntoesittelyissä (sekä vuokra että omistus), käydään katsomassa kouluja ja tutustutaan muutenkin ympäristöön sekä eri asuinalueisiin. Puijollakin täytyy käydä ja tietysti Kuopion torilla kahvilla Nauru. Vihdoinkin alkaa tapahtua jotain, mikä auttaa meitä lähemmäs muuttoa...

Muutoin työpäivään sisältyi sähköpostien lukua, arkiston järjestelyä sekä koteloitavan ja luetteloitavan materiaalin haku arkistosta huoneeseen odottamaan huomisen uurastusta.

Pikkumiehellä oli ollut kuulemma todella kiva päivä uudessa ryhmässä...oli uusi lokero, nukkuma- ja istumapaikka sekä kolme uutta tätiä. Suurinta kummastusta aiheutti kuitenkin lentomuurahaisten invaasio päiväkodin pihaan...niitä ihmeteltiin sitten suurella porukalla Nauru.

Käytiin sitten kotimatkalla syömässä kebabit salaatilla pikkumiehen ottaessa pitsaa...sen jälkeen visiitti Sellon kirjastoon hakemaan varaamani Lauri Tähkän ja Elonkerjuun cd...kohta saan pikkumiehen nukkumaan, keitän teetä ja alan kuunnella musiikkia...ihanaa Hymy...