Kylläpäs viikonloppuna oli kuuma...hiki virtasi, kun vähänkin liikahti.

Meillä oli terassien öljyämisprojekti suunniteltu lauantaiaamulle ja sitähän Mies sitten alkoi toteuttaa kahdeksan maissa sillä ajatuksella, että ehtii öljytä takaterassin ennen kuin aurinko alkaa paistaa takapihan puolelle...vaan eipäs ehtinytkään. Hiki virtasi pelkästä ajatuksesta...saatika sitten työskentelystä. Aikaa meni, mutta terassi muuttui vähä vähältä ruskeaksi. Välillä piipahdin ostamassa lisää öljyä, jotta saisimme myös etuterassin öljyttyä (9 litran pönikän pohjalla oli kyllä vielä öljyä, mutta ei uskallettu ottaa riskiä, että olisi loppunut kesken, joten hain 2,7 litraa ainetta lisää) ...alkuperäinen määrä sitten riittikin, joten nyt saadaan kalusteetkin hoidettua samaan syssyyn (kunhan tässä jaksaa edes ajatella asiaa) .

Eilen sitten saimme kalusteet taas oikeille paikoilleen...nyt vaan sitten pitää saada kaikkea pientä uutta sälää terassille, jotta tulos on täydellinen .

Jotta ei ihan vain menisi oleiluksi, olen neulonut viikonloppuna villasukkia. Isosiskon tyttärille pitää kuulemma saada samanlaiset kuin äidillään on, joten tätihän sitten neuloo...saavat syntymäpäivälahjoikseen Nomination-palojen kera.

Tänään saapuukin sitten Miehen nuorin sisko perheensä kera pikavisiitille kotimatkallaan ottamaan esimakua Kuopiosta...tulevat uudelleen heti tulevana viikonloppuna aikeenaan käydä asuntomessuilla kanssamme vielä viimeisen aukioloviikonlopun kunniaksi. Mitähän sitä keksisi laittaa tarjolle? Enään ei oikein ehdi leipoa mitään...menee varmaankin sitten ostopullilla. Pitäisiköhän sitä myöskin tarjota jotain suolaista? Varmaankin, mutta omat syömiset on jääneet vähiin kotosalla tämän helteen takia...ei vaan jaksa seisoskella hellan ääressä, kun muutenkin on kuuma.

Ääh...ehtisköhän sitä koukata kaupan kautta kotimatkalla...pakko kait se on.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ...