...huh huh...kylläpä on sitkeä tauti ...

Kun kirjoitin viimeksi, Mies oli juuri sairastunut. Tiistaiaamuna sairastuin sitten minä...tiistai meni sumussa siihen asti, kunnes Esikoinen tuli pari tuntia etuajassa koulusta kotiin ja otti Pikkumiehen hoitaakseen. Mies ja minä lojuimme sängyn pohjalla.

Eilen olimme sitten koko poppoo kotona...Esikoisella pientä lämpöä, mutta vatsataudin merkkejä ei onneksi ole näkynyt. Mies päätti lämmittää saunan aamusella...ihana ajatus, mutta kukaan ei lopulta oikein jaksanut saunoa. Pikkumies meni jo niin heikkoon kuntoon, ettei jaksanut lopulta edes seisoa. Pakotin syömään puolikkaan banaanin...olonsa hieman piristyi ja suostui syömään vähän leipääkin. Nukkui reilun kolmen tunnin päiväunet (edellisen yön 12 tunnin unien jälkeen) ...illalla taas nukkumaan yhdeksältä.

Viime yö oli taas sitten rikkonainen. Pikkumies nukkui mun vieressä ja kahteen otteeseen pyysi päästä vessaan yöllä...siihen omat kaksi kertaa ja Pikkumiehen kolme vedenhakupyyntöä, niin aamulla väsytti kahdeksalta kovasti edelleen.

Mies meni tänään jo töihin...Pikkumies, Esikoinen ja minä olemme olleet kotosalla. Pikkumies on jopa suostunut syömään eikä mahansa tullut siitä kipeäksi...ehkäpä huomenna päästään jo töihin ja hoitoon.

Mukavaa torstain jatkoa kaikille ...