"täti" tosiaan soitti ja siinä vastatessa onnistuin kaatamaan teet tärkeitten papereitten päälle ja lisäksi pudotin mukin vielä lattialle...sirpaleiksi meni , mutta eikös ne sirpaleet tuota onnea ...

Elikkä "täti" oli saanut viestini ja soitti kymmenen aikoihin. Kävimme asioita läpi...hän pyysi osaltaan anteeksi, ettei ollut laskenut kuluja lainan päälle...silti olen sitä mieltä, että "sedän" olisi viimeistään allekirjoitushetkellä huomauttaa asiasta. Tarkistimme lainatilin tilanteen ja laskimme (taas kerran), että kaikki on mennyt niin kuin pitikin...olihan ne . On vain niin vaikeaa luottaa enään "setään" ja hänen tekemiin toimenpiteisiin .

Kerroin sitten "tädille" viime viikkoisista "sedän" puheluista ja varsinkin siitä perjantain piikittelystä...kysyin oliko "sedälle" jo kerrottu meistä. "Täti" kertoi tehneensä kirjallisen ilmoituksen, jonka oli lähettänyt esimiehelleen...tämä taas oli lähettänyt valituksen "sedän" esimiehelle..."sedälle" ilmoitetaan asiasta ilmeisesti tämän päivän aikana .

Siinä sitten mainitsin "tädille", että haluamme tästä koko katastrofista jotakin konkreettista hyvitystä...oli se sitten marginaalin laskeminen (olisi meille erittäin mieluisa vaihtoehto) tai jotain muuta. Sanoin, että pankki saa nyt tulla meitä vastaan, jos haluaa pitää meidät asiakkaanaan. "Täti" sanoi asian olevan nyt tutkinnassa ja sanoi, että tulemme jotain hyvitystä asiasta saamaan...mitä se sitten on jää vielä arvoitukseksi.

Sovittiin, että "täti" laittaa "sedälle" viestiä, jotta laittaa meille postissa kaikki näihin uusiin maksuihin liittyvät paperit ja selvitykset niistä, jotta saamme ne talteen...saas nähdä mitä "setä" tykkää asiasta . Mies nimittäin odottaa "sedän" soittoa sen valtion takauksen tiimoilta (tuo maksu olisi pitänyt maksaa jo heti tuolloin lainan nostohetkellä , joten senkin on sitten möhlinyt oikein kunnolla ...ei mikään ihme, että maksulla oli jo perjantaina kiire ...prkl )...toivottavasti osaa olla ihmisiksi ("setä" siis ).

Että mukavaa alkanutta viikkoa kaikille .