Kävin tänä aamuna lääkärissä kuuntelemassa viime viikkoisten röntgenkuvien ja verikokeiden tulokset.

Mulla mitään kulumia tai nivelrikkoa ole...mulla on kuulemma KIHTI ...joo-o niin se lääkärisetä sanoi (kaikki muut arvot olivat kohdillaan paitsi kihtiarvot) . Kokeili polvea ja paineli niin, että tuskanhiki vain virtasi ja kyyneleet valu silmistä...tuikkasi kortisonia polveen, määräsi tulehduskipulääkettä, lepoa (sairaslomaa ei kylläkään kirjoittanu, joten töissä ollaan) ja kävelykepit pahimman kivun lieventymiseen asti. Täällä nyt sitten konkkaan keppien kanssa ja tunnen itseni taakaksi kaikille kanssaihmisille...teemukiakaan en saa kannettua pöytään  (onneksi mulla on superihania työkavereita ja tietty tuo oma mies , jotka ruokalassa auttoivat tarjottimen kanssa) . Niin ja sitten sain listan vältettävistä ruoka-aineista, joten ruokavaliokin menee nyt sitten remonttiin...putoaisikohan se paino sitten samalla?

Kihdin ollessa kyseessä oloni pitäisi alkaa parantua pikaisesti ja kipukohtausten pysyä hallinnassa oikealla ruokavaliolla, mutta mikäli oireet eivät helpotakaan, on kyseessä sitten jokin muu vaiva ja tiedossa uusi lääkärireissu. Tällöin lääkärisetä lupasi sitten kirjoittaa lähetteen ortopedille, joka tekee sitten arvionsa tähystyksen tarpeesta ja aikataulusta...mutta näillä mennään ja katsotaan kuinka käy.

Täällä Kuopiossa muuten pyryttää sakeasti lunta...jep, jep ja meillä on kesärenkaat alla . Onneksi lumi sulaa asfaltilta heti, mutta liukasta voi silti olla...meillä on suunniteltu olevan syystalkoot taloyhtiössä lauantaina, että ihan kiva juttu...tosin tää lumihan sulaa vielä pois, mutta ehtiikö sulaa lauantaiksi...katotaan.

Tänään saamme vieraita "etelästä"...kummityttö perheineen tulee kyläilemään ensimmäistä kertaa meidän uuteen kotiin ja tuovat koiransa mukanaan (luvallani tosin, mutta olen kyseisen koiran nähnyt viimeksi seitsenkuisena villikkona, joka tuhosi kaiken, joten hieman huolestuttaa ) ...he yöpyvät hotellissa, koska viisihenkistä perhettä koirineen on hieman vaikeaa majoittaa varsinkin, kun meillä ei ole nyt lomaa ja Esikoinenkin on koulussa päivät. Ihanaa silti heitä tavata .

Mukavaa lumista torstaita kaikille ...