Olipahan iltapäivä YllättynytNauruKieli ulkona...

Vihdoinkin odottamamme pesismatsi oli ohjelmassa eilen iltäpäivällä. Osallistujina kummityttömme  ja meidän perheet...naiset ja tytöt vastaan miehet ja pojat...Silmänisku. Aloitimme ihan kylmiltään ilman veryttelyä...ensimmäisen vuoroparin jälkeen johdimme juoksuin 9-4 (kuvitelkaahan tämä massa juoksemassa pesältä toiselle Kieli ulkonaYllättynyt), mutta sitten miehet ja pojat skarppasivat ja voittivat meidät juoksuin 12-9.

Nyt sitten jumittaa takareidet ja reisien lähentäjät, kädet kokonaisuudessaan ja alaselkä...mitäs lähdin lämmittelemättä liikkeelle Tukittu...tyhmästä päästä kärsii koko ruumis Nolostunut.

Loppuilta sitten olimme kummitytön perheen luona grillaamassa ja viettämässä mukavaa iltaa...illan päätteeksi kuuntelimme vielä kummitytön ja siskonsa musiikkiesitykset...kylläpä kuulosti hyvältä Pusu.

Tänään otamme rennosti ja suunnittelemme viikonlopun ohjelmaa...mennäänkö Jyväskylään miehen siskon luo viikonlopuksi vaiko sisareni syntymäpäiville Porvooseen...katsotaan ja mietitään Hymy.