Mieshän loukkasi polvensa juuri ennen joulua...kaikenlaisten sähläysten (ei siis meidän vaan muiden) jälkeen vakuutusyhtiö ilmoitti olevansa halukas polven magneettikuvauksen korvaamaan, kunhan Mies toimittaisi heille lääkärin lausunnon ja hinta-arvion. Puhelu tästä asiasta tuli viime perjantaina eli 31.12.2010 klo 12...hankipa sitten siinä niitä papereita. Soittorumban päätteeksi Mies sai soittoajan maanantaille eikä kostunut siitä yhtään mitään muuta kuin ajan ortopedille torstaille 20.1.2011...liian pitkä odotusaika.

Vaan sitten otin minä ohjat käsiini ja soitin muutaman puhelun...tuloksena lääkäriaika lausuntoa ja hinta-arviota varten tälle päivälle ja pyyntö vakuutusyhtiölle, jotta kiirehtisivät asiaa. Mies kävi lääkärissä ja lausunto hinta-arvioineen lähti sähköisenä eteenpäin. Soitin vakuutusyhtiöön, että nyt on lausunto tulossa ja voisivatko mitenkään kiirehtiä asiaa, kun Miehelle tarjoutui aika kuvaukseen jo tämän viikon perjantaille...lupasivat yrittää.

Vajaan vartin kuluttua soitostani Miehen puhelin soi ja vakuutusyhtiöstä soitettiin, että maksusitoumus on myönnetty ja kuvaukseen saa mennä...vähänkö mä siis oon hyvä (Mieskin oli erittäin mielissään ja sain ihanan hymyn sekä kiitoksen palkakseni )

Näköjään siis kannattaa vaatia palvelua...