Tänään en ole pakannut yhtään mitään...suunnitellut vain ja miettinyt missä järjestyksessä mikäkin pitää pakata. Eikös se niin ole, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten tällä miettimisellä ei pitäisi ongelmia tulla .

Huono juttu onkin sitten se, että koko kättä on särkenyt ihan mahdottoman paljon  särkylääkkeistä huolimatta...olen nyt pitänyt kylmäkääreitä olkapäässä koko illan. Olenkin ollut kiukkuinen koko päivän ja ärähdellyt koko miesporukalle enkä kestä kuunnella kenenkään kiukuttelua. Pikkumies ei ole nukkunut tänään päiväunia, joten kiukuttelua onkin sitten riittänyt ja mulla mennyt hermo moneen otteeseen ...ja sekös sitten harmittaakin, minua siis .

Uudet lääkkeet eivät ainakaan aiheuta ylävatsakipua, kuten Burana teki, mutta kahden lääkkeen pakkausselosteissa kerrottiin mahdollisista haittavaikutuksista ja niitä oli niin paljon , että jätin kolmannen lääkkeen pakkausselosteen kokonaan lukematta ...yhden anafylaktisen shokin kokeneena en missään nimessä sellaista enää halua kokea.

Huomenna aamulla Mies saa aamiaisen vuoteeseen kera poikien tekemien korttien ja minun ostamani DVD:n (Rööperi) ...Esikoinen lupasi tehdä kanssani huomisen lounaan, jonka jälkeen lähdemme poikien kanssa käymään Porvoossa (Mies jää kotiin nauttimaan rauhasta ja lupasi samalla siivota olohuoneen nurkassa olevan tietokonekaapin, joka on niin täynnä tavaraa, ettei läppäri edes mahdu sinne ) .

Päätin pitää huomisenkin pakkausvapaana ja jatkaa pakkaamista vasta maanantaina...nyt iltapalalle ja sen jälkeen Pikkumies unten maille...palaillaan huomenissa.