Eilinen työpäivä vei mehut...totaalisesti. Leimasin itseni sisään klo 6.45 ja illalla ulos klo 20.05, joten kyllä tuli päivälle pituutta . Kotiin ajellessa en halunnut kuunnella edes musiikkia, vaikka yleensä yksin ajellessa musiikki soi kovemmalla kuin laki sallisi ...nyt ei vaan jaksanu. Päätä särki, silmiä särki ja muutenkin oli ihan veto veks...kotona mitatessa kuumetta ei kumminkaan ollut.

Tänään siis lepäilemme Pikkumiehen kanssa...nukuttiin pitkään (tai siis minä nukuin ) ja nyt laitan itselleni aamiaista (Pikkumies söi jo aikoja sitten).

Tänään meillä on Esikoisen vanhempainvartti viideltä, joten sinne siis suuntaamme koko perheen voimin (opettaja sanoi, että oppilas saa olla läsnä, joten Pikkumies "joutuu" siivellä mukaan)

Huomenna meillä onkin töissä mukava päivä ...vietämme oman ryhmämme (10 hlö) kehittämis- ja virkistysiltapäivää...Flamingo Spa:ssa. Aloitamme kokouksella työpaikalla ja siirrymme sen jälkeen hemmottelemaan itsejämme. Hemmottelun jälkeen menemme vielä porukalla syömään (ja juomaan) ...vähänkö hei ihanaa.

Jaksaisikohan sitä tänään vaikka vähän järjestellä paikkoja ja vieläpä imuroidakin?...saas nähdä.