Tänään on taasen pakattu...oikein urakalla. Eilen tilaamani pakkausmateriaalit toimitettiin vähän vaille kymmenen...tällä kertaa kaikki tilattu toimitettiin oikein eikä tarvinnut soitella perään .

Lenkille en sitten lähtenyt...sain sen sijaan vieraita aamupäiväksi...Pikkusisko ja lapsuuden aikainen ystäväni K tulivat juomaan kanssani aamuteetä kera tämän vuoden ensimmäisten joulutorttujen . Aika vierähti rattoisasti ja pääsin aloittamaan pakkaamisen yhden aikoihin.

Pakkasin ahkerasti ja nyt on toinenkin kaappi löytänyt paikkansa uudesta kodista...tämän päivän saldona neljä pikkulaatikkoa ja kaksi isoa sellaista...onpa meillä iso olohuone (laatikkopinoista huolimatta) . Pakkaaminen sujui joutuisasti kynttilöiden valossa joululauluja kuunnellen...kyllä, luitte oikein .

Tänään tein, kuten eilen lupasin, ihan oikeaa ruokaa...lihaperunasoselaatikkoa (olipa hyvää, vaikka itse sanonkin) ...koko satsi katosi parempiin suihin...Pikkumies pyysi jopa kahdesti lisää . Kesken ruokailun soi puhelin...Pikkusisko soitti ja kysyi, josko O saisi tulla meille leikkimään (halusi kuulemma mennä ulos leikkimään) ...lupasin vahtia poikia. O saapuikin puolen tunnin kuluttua ja lähdimme poikien kanssa ulos...teimme Pikkumiehen ja O:n kanssa talven ensimmäisen lumiukon...olipa hauskaa .

Iltapuuhien jälkeen Pikkumies nukahti alta aikayksikön ja vetää tällä hetkellä sikeitä omassa sängyssään .

Huomenna mulla on se lääkäriaika puolilta päivin...jännittää vähän, mitä lääkäri on mieltä mun käden olotilasta...kerron sitten huomenna kuinka kävi...