Piti vielä kertomani, että löysin kivan ja käytännöllisen lahjan siskolleni Pentikistä...pikku korin, kangasservettejä ja sylinterin muotoisen maljakon...kauniisti pakattuna...Sellon Pentikin myyjät ovat todella taitavia ja heillä on silmää kauniisiin paketteihin.

Sellosta suuntasimme pikkumiehen kanssa IKEAan ostamaan säilytyslaatikoita, jotta saan kaikki askartelutarvikkeeni järjestykseen. Tonttujen materiaaleja onkin kertynyt vuosien saatossa niin paljon, etteivät ostamani laatikot riittäneet alkuunkaan ja pääsin järjestelyissä vain alkuun...ärsyttää jättää järjestely kesken. Täytyy mennä ostamaan lisää laatikoita, mutta se jää ensi viikonloppuun Porvoon reissun takia...sekin vielä Päättämätön.

Tässä pitää pikkuhiljaa alkaa muutenkin siivoilemaan kaappeja muuttoa varten ja nuista tonttutarvikkeista oli hyvä aloittaa...

Pikkumies nukkuu sikeästi ja mies katsoo Kultaista liigaa esikoisen kanssa...mä haluun kattoa viettelysten saartaKieli ulkona (myönnetään, olen koukussa tuollaisiin realityhömppiin), mutten voi Päättämätön. Onneksi menee levylle ja voin sitten katsoa kunhan koko miesväki on nukkumassa...mamman oma aika alkaa siitä, kun kaikki muut ovat nukkumassa Pusu.

Nyt kurkkaan vielä Facebookin uusimmat jutut ja odottelen sitten saavani sohvan ja television ihan itselleni Nauru...hyvää yötä Pusu ja kauniita unia...