Torstaina selvisi, ettei Pikkusisko perheineen tulekaan meille kyläilemään, sillä lapset eivät olleet vielä parantuneet. Hoo kyseli sitä ja sitten laittoi torstaina illalla viestiä, että tehtäisiinkö jotain kivaa hänen ollessaan yksin kotona viikonlopun. Aluksi oli puhetta elokuvasta, syömisestä ja parista neuvoa antavasta.

Hoon ystävä Jii oli myös tulossa mukaan ja hänen aikataulunsa ei antanut myöten elokuvalle, joten päädyimme sitten ruokailuun ja muutamaan neuvoa antavaan.

Lähdimme seitsemän bussilla kaupunkiin ja kävimme syömässä kreikkalaisessa ravintolassa. Ruoka oli mahtavaa ja seura myös. Ruoan jälkeen kävimme parissa pubissa ottamassa yhdet ja lähdimme kotiin klo 23.30 lähteneellä bussilla, joka kiersi vähän joka paikan. Kotona olin puolen yön aikoihin...koko muu poppoo nukkui sikeästi hiipiessäni kotiin. Hammaspesun jälkeen kömmin itsekin nukkumaan.

Tänä aamuna heräsin jo puoli yhdeksän aikoihin lievään päänsärkyyn...muutoin on hyvä olo.

Olipa tosi kiva ilta.

Meillä alkoi nyt loma, joten 9 päivän ajan teemme perheen kesken kaikkea kivaa. Miehen nuorin sisko saattaa tulla käymään viikolla ja sitten perjantaina koittaa odotettu hetki...vanhempani tulevat vihoinkin meille viikonlopuksi ...

Mukavaa viikonloppua kaikille ...