...Olipas upea päivä...aurinko paistoi ja sai puut näyttämään upeilta . Pikkumies otti pienet tirsat menomatkalla ja heräsi tultuamme perille...jos ei nyt ihan pirteänä, niin ainakin melkein . Heti aamusta pakattu lelureppu selässään Pikkumies marssi autolta sisälle, missä O jo odotti malttamattomana leikkikaveria. Pojat siirtyivät olohuoneeseen leikkimään...lelut levitettiin ympäri lattiaa ja leikki saattoi alkaa .

Keitettiin Pikkusiskon kanssa kahvia ja teetä...niitä juodessa sitten paranneltiin maailmaa N:n nukkuessa päikkäreitä ulkona.

N liittyi poikien seuraan herättyään päiväunilta ja lopulta minäkin istuin olohuoneen lattialla rakennellen pikkulegoista hienoa taloa...Pikkusisko valmisti sillä aikaa koko poppoolle herkullista pitsaa iltaruoaksi...nam  .

Ruoan jälkeen olin luvannut pojille karkkipussit namipäivän kunniaksi ja niitä sitten kolmistaan lähdimme lähikaupasta ostamaan...mukaan tarttui lisäksi molemmille 2 euron kahden miekan paketit. Päästyämme takaisin mummulle pojat laittoivat ulkovaatteet päälle ja siirtyivät ulos leikkimään ritareita  .

Keitimme vielä lähtökahvit/teet ja suuntasimme auton kohti kotia puoli seitsemän jälkeen ja kotona olimme varttia yli. Pikkumies katselee nauhoitettuja Code Lyoko -jaksoja...iltapala on jo syöty ja tämän jakson jälkeen siirrymme yläkertaan hammaspesulle ja nukkumaan. Huomenna onkin sitten siivouspäivä...