Tänään olikin oikea juhlarypäs...Pikkumies oli kutsuttu päiväkotikaverin synttäreille klo 13-15 ja Minut Esikoisen kera aikaisemminkin mainitsemille 90-vuotis päiville klo 14-16...Miehen tehtäväksi jäi hoitaa kuljetuslogistiikka, jotta oikeat ihmisen olivat oikeassa paikassa oikeaan aikaan .

Mies lähti varttia vaille yksi viemään Pikkumiestä juhliin, jotka vietettiin Laaksolahden VPK talolla...lapsille oli vaikka mitä kaikkea hauskaa toimintaa järjestettynä. Huipennukseksi synttärivieraat pääsivät paloauton kyydissä ajelulle...Pikkumies oli ihan intona ja kertoi koko illan, mitä kaikkea he olivat tehneet.

Sillä välin, kun Mies kuljetti Pikkumiestä, me Esikoisen kanssa valmistauduimme omiin juhliimme. Juhlat vietettiin Kauniaisissa Vallmogård:ssa...on muuten tosi hieno paikka. Mulla oli itku kurkussa koko ajan...tapasin paljon tuttuja, joita en ole nähnyt reiluun viiteentoista vuoteen...tuntui haikealta, sillä en tiedä koska näen heitä seuraavan kerran, jos koskaan. Oli kuitenkin ihanan lämminhenkiset juhlat, joista ei olisi malttanut lähteä pois...onneksi siis menimme.

Aamulla jo aloitin askartelun, sillä halusin viedä mennessäni päivänsankarille suojelusenkelin, jonka siis tein heti aamusta. Juhlista kotiuduttuamme jatkoin tehtailua...tilauksessa oli asetelma neljällä tontulla, asetelma kahdella tontulla ja muutama muu.

Tässä kuvia aikaansaannoksista:

Asetelma neljällä tontulla (salamalla) ...

asetelma neljällä tontulla (ilman salamaa) ...

ja sitten asetelma kahdella tontulla...

Näiden lisäksi siis kolme muuta...koko päivän saldo siten 9 tonttua ja yksi enkeli. Nyt on sitten tonttuaskartelutarvikkeet pakattu, joten tonttuilu jatkuu sitten Kuopiossa (ellen sitten vie Pikkumiehen päikkään hoitajille joululahjaksi tonttuja...täytyy katsoa) .

Nyt nukkumaan...hyvää yötä kaikille .