Ylös oli noustava, vaikka olisi kovasti vielä uni maittanut...Mies ja Pikkumies töihin ja hoitoon...teen keittoa ja odottamista.

Tasan puoli kahdeksan soi ovikello ja mahdollinen uusi asukas tervehti iloisesti (pyyteli kyllä anteeksi näin aikaista tuloaan ) ...pyysin sisään. Esittelin ensin alakerran ja hän kyseli kaikenlaista...seuraavaksi siirryttiin yläkertaan katsastamaan makuuhuoneet ja kylppäri.

Asunto miellytti...takapiha erityisesti...vahvasti vaikuttaa siltä, että hän tämän asunnon ottaa vastaan (haluaa vielä tulla uudelleen iltapäivästä katsomaan vielä kellaritilat ja mahdollisesti asuntoakin) , joten näyttö siis onnistui (niin no meillehän se on ihan sama ottaako tätä asuntoa vastaan kukaan, mutta olisi kivaa, jos täällä ei sitten ravaisi jatkuvasti katsojia) .

Näytön jälkeen suunnistin pesutuvalle ja lykkäsin pyykit kahteen koneeseen...istuskelin ja luin hömppää sillä aikaa, kun koneet pyörivät. Ei niin mukava yllätys oli se, että kuivausrumpu ei toiminutkaan, joten nyt pyykit ovat sitten kuivaushuoneessa. Pikkusisko soitti siinä lukiessani ja pyysi teelle, joten sinne siis nyt hiippailen ja palailen myöhemmin taas eetteriin...mukavaa päivää kaikille .