...oli perjantain aiheena , kun suuntasimme Miehen kanssa viinijuhlille. Mukaan lähti myös naapurit S ja J sekä vieraansa. Pojille oli hankittu vahti, jotta vanhemmat pääsivät viihteelle ihan kahdestaan turvallisin mielin.

Lähdimme hieman etuajassa töistä, jotta ehdittiin käydä suihkussa ja laittautua valmiiksi ennen kuutta...meidät oli kutsuttu naapuriin yksille ennen lähtöä.

Menimme puoli seitsemän bussilla ja kävelimme keskustasta matkustajasatamaan...matkaa ei ollut kuin puolisen kilometriä, mutta Mies ehti saada rakkulat kantapäihin jo sillä matkalla (sen siitä sai, kun lainasi Esikoisen kenkiä)...eipä siinä sitten muuta kuin suunta heti ensimmäiseksi ensiaputelttaan (mulla mitään laastareita ollu mukana) ja laastarit kantapäihin (tuntui hassulta kun pelkkien laastareiden hakukin kirjattiin ylös ja kysyttiin nimi ja syntymävuosi...Mies on nyt sitten kirjoissa ja kansissa ).

Otsikkohan tulee siitä, että illan ohjelmassa oli Paula Koivuniemi...

ja POPEDA!!!!!!!!!!!!!...

Popedan takia me viinijuhlille lähdettiinkin...ja niin oli moni muukin lähteny...sen verran tiivis tunnelma oli lavan edessä, mutta hauskaa oli. Oikeastaan mulla oli kivaa, koska näin kuinka paljon Mies tykkäsi ...lauloi jopa mukana  .

Kotona oltiin puoli kahden jälkeen ja pojat nukkuivat sikeästi...kaikki oli mennyt hyvin myös kotona.

Lauantaina olin kyllä hieman heikossa hapessa ja väsytti niin vietävästi...oli se kuitenkin sen arvoista .

Mukavaa viikon alkua juuri SINULLE ...