Kyllä sitten voi yksi flunssa olla ärsyttävää seuraa...pää on täynnä räkää (niistämään ei vieläkään pysty kunnolla korvan ollessa EDELLEEN lukossa) ja pääsen kohta tarkastelemaan keuhkokudoksiani ihan omin silmin yskän ollessa aivan kamalaa. Pikkumiehen flunssakin kuulostaa pysyttelevän tasaisen pahana, joten taitaa hällä(kin) olla lääkärireissu kohta tiedossa .

Lauantaina kävimme nopeasti kaupoilla...kävin ostamassa Hemtex:stä vielä toisen uuden verhon aikaisemmin ostamani pariksi. Esikoinen teki iltaruoaksi jauhelihapitsaa, joten minä sitten sain ihan luvan kanssa vain oleskella ja neuloa huiviani.

Eilen sitten päätin nostaa takamukseni sohvalta ja aloin järjestellä paikkoja ihmismäiseen kuntoon. Mies lähti Pikkumiehen kanssa puistoon, joten sain rauhassa luututa lattioita ja pyyhkiä pölyjä. Siivouksen jälkeen keittelin sitten lohikeiton, joka maistui erittäin hyvin koko poppoolle (tänään onkin ruoka jo jääkaapissa odottamassa lämmitystä) .

Ruoan jälkeen uppouduin Projektiin...eli uudet verhot keittiöön. Miehen pyynnöstä väriksi valikoitui viininpunainen.

Tässä edelliset verhot (ja jouluvalot viime joululta ...vielä meillä ei siis ole jouluvaloja ikkunassa) ...

...ja tässä eilen illalla ottamani kuva uusista verhoista (ainut vähänkään onnistunut, sekin liian pimeä ) ...tuo lamppu vaan edelleen kummittelee tuossa, kun uusi on vielä(kin) hakusessa...

...tässä vähän parempi kuva verhojen väristä...

Nyt mietin sitten, mitä laittaisin pöydälle lautasten alle...aiemminhan pöydällä oli verhoihin sopivat Marimekon Unikko-kuvioiset tabletit, mutta ne eivät enään oikein sovi...Ehdotuksia kellään?

Kaulahuivikin on edistynyt kivasti...siitä kuvaa myöhemmin...

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ...