Huh huh...ei kyllä tartte tulla tavaksi .

Kesken kaikkein syvimmän unen meillä pärähti palohälytin huutamaan...ei siis sitä vienoa patterin loppumis piippausta...vaan täysi mekkala. Mies hyppäsi sängystä ylös...savua ei missään...ja hälytin huutaa!!!!!!!!!!!

Meillä on kaksi palohälytintä...toinen keittiössä ja toinen eteisessä...keittiön hälytin huusi ja loisti punaista valoa...aika karmaisevaa. Pikkumies havahtui (pidin kättä korvallaan, joten ei sitä pahinta meteliä kuullut) ja pelästyi suunnattomasti. Parkaisi, että onko meillä tulipalo ...totesin siihen, että ei ole. Tuntui kestävän ikuisuuden ennen kuin Mies sai hälyttimen pois päältä...

Paikat tarkastettuaan uskaltauduimme uudelleen unten maille...kello oli tuolloin viisi. Aamulla Mies yritti laittaa pattereita takaisin hälyttimeen, mutta aina se vaan alkoi huutaa uudelleen...laite oli välillä ulkonakin hetken (ilman pattereita tietysti) , mutta siitä ei ollut apua.

Muutamassa muussakin asunnossa on ollut samanlaisia ongelmia hälyttimien kanssa...nimen omaan keittiössä. Keittiön ilmanvaihtoventtiili on puolen metrin päässä hälyttimestä ja venttiilin ympärille on kertynyt pölyä kattoon...on tainnut puhaltaa pölyt suoraan hälyttimen sisään aiheuttaen jonkin asteisen oikosulun .  Nyt on pölyt puhallettu pois hälyttimestä ja toimii taasen...toistaiseksi.

Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta kaikille ...