...ja odotetut vieraat ovat jo kotimatkalla...ikävä iski heti auton takavalojen kadottua näkyvistä .

Vanhempani tulivat perjantaina...Pikkumies kyseli koko pitkän päivän, että milloin mummu ja mufa saapuvat (jos olisin saanut euron joka kerran kysyttyään, olisin ainakin sataa euroa rikkaampi ) ...vihdoinkin puoli neljän maissa soi ovikello ja odotetut ihmiset saapuivat.

Perjantai-iltana ulkoiltiin ja tehtiin hyvää ruokaa. Lauantaina olimme koko poppoo hereillä jo hieman seitsemän jälkeen. Miehellä oli hieman lämpöä perjantai-iltana, joten jäi kotimieheksi meidän muiden suunnatessa kaupungille ja torille.

Kiertelimme keskustassa kaksi ja puoli tuntia...torilla näimme hauskan ilmestyksen...en osaa sitä sen kummemmin kuvailla.

Kuva tehköön sen puolestaan...

...tuo häkkyrä siis kulkee pyrillä ja sitä vedetään polkupyörällä ...

Iltapäivällä kävin äitini kanssa yhdistetyllä kävely/kauppareissulla...kotiin tultuamme joimme kahvit/teet ja sen jälkeen Mies, Pikkumies ja mufa kävivät pienellä hiihtolenkillä (latuhan menee tuosta taloyhtiön tontin rajalta) ...illalla herkuttelimme juustoilla, salaatilla, punaviinillä ja muila herkuilla. Unten maille suuntasimme koko poppoo jo yhdentoista maissa.

Tänä aamuna heräsimme taasen seitsemän aikoihin...aamukahvin jälkeen mummu ja mufa pakkasivat auton. Hyvästelyjen jälkeen auto suuntasi takaisin "etelään"...

Meillä oli mukava viikonloppu...toivottavasti tulevat uudelleen todella pian ...