Huomenna Hoo järjestää ystävilleen (joihin minäkin kuulun ) tyttöjenillan mukavan seuran ja herkullisen ruoan merkeissä.

Aloitamme jo puolilta päivin yhteisellä kävelylenkillä...tai siis muut aloittavat. Kerroinhan jo teille, että polveni on sökönä...ortopedi passitti magneettikuvaan ja haluaa todennäköisesti polven vielä tähystääkin, joten eipä sillä mitään lenkkejä tehdä ...pitkään aikaan. No kuitenkin, muut siis aloittavat lenkillä ja minä liityn seuraan sen jälkeen. Tämän jälkeen tiedossa saunomista, syömistä ja juomista sekä laittautumista. Tarkoitus on lähteä kaupungille jossain kohtaa iltaa...tähän tyssää sitten mulla taas: ei kestä polvi kävelyä saati sitten tanssimista, joten hiivin kotiin siinä vaiheessa, kun muu porukka lähtee kaupungille.

Otan kaiken ilon irti yhteisestä ajasta enkä murehdi sitä, etten "pääse" mukaan...kyllähän me ehditään juhlia koko päivä ennen iltaa .

Viikonloppuna muutakin kivaa tiedossa...pääsen viimeinkin laittamaan joulukoristeet kotiin. Mulla on ollu tapana jo vuosikausia koristella koti marraskuun viimeisenä viikonloppuna, joka siis on tämä tuleva...ehkäpä laitan kuvia aherruksen jäljiltä ensi viikolla...

Mukavaa viikonloppua kaikille ...