Kyllä taas ketuttaa ja ihan satasella.

Tällä kertaa sapen kiehuntaa aiheutti muuttofirman miesten sössiminen. Oli sovittu, että soittavat tuntia ennen laatikoitten tuontia mulle kännykkään, jotta joku on ottamassa laatikot vastaan.

Okei...soitto tuli klo 12.50....tadaaaa...mun pöytäpuhelimeen (mullahan on päivystysviikko ja vain sattumalta olin just silloin pöytäni ääressä) . Henkilö puhelimessa esitteli itsensä ja sanoi tuovansa laatikot tunnin sisällä...soitto Miehelle ja hän lähti kotiin.

Vajaan tunnin kuluttua Mies sitten soitti, että muuttofirman auto oli tullut häntä vastaan ja laatikot oli jätetty kodin ulko-oven viereen...asia ok. MUTTA sitten...toimituslapussa luki, että laatikoita oli toimitettu 50 kpl...Mies laski ne ja sai saldoksi 30 . Ei muuta kuin soittamaan yhteyshenkilölle, että voisikos ne loputkin laatikot saada...HETI ...ei meillä oo mahdollisuutta joka päivä rampata kesken päivää kotiin...kele ...laatikot luvattiin toimittaa tänään.

Kesken meidän kokouksen sitten puhelin (tällä kertaa sentään kännykkä) alkoi soida ja ihan eri henkilö ilmoitti nyt sitten tuovansa niitä laatikoita meille...nyt on laatikoita oikea määrä.

Täytyypä laittaa viestiä meidän muuttovastaavalle (istuu rahojen päällä tässä muutossa) , että ei sitten hyväksy kuin yhden kuljetusmaksun tälle päivälle, kun ei ollut kerran meidän moka...nih.