Kävin maanantaina kokeilemassa työkykyä...juu ei ollut mukavaa . Polvi ei tykännyt koukkuasennosta ollenkaan vaan turposi ja alkoi särkeä kovasti...sopivaa asentoa ei löytynyt ollenkaan. Päädyin soittamaan työterveyshoitajalle, joka sitten varasi minulle lääkäriajan tiistaiaamulle.

Lääkäri tarkisti polven ja totesi kaiken olevan hyvällä mallilla ja paranemisen hyvässä vauhdissa, mutta määräsi kuitenkin sairaslomaa 4.11. asti  . Polvi on jo parempi ja selvästi jumpan ja levon sopiva suhde on auttanut...kipua ja turvotusta on selkeästi vähemmän ja kävely onnistuu päivä päivältä paremmin.

Nautin siis tällä hetkellä omasta ajasta...hoidan tosin muutamaa työasiaa kotoa käsin ja kirjoitelma pitää saada alkuun tässä sairasloman aikana, mutta muuten nautiskelen kiireettömästä ajasta kotosalla.

Tällä hetkellä istuskelen tässä nojatuolissa kirjoittamassa tätä ja ihastelen tuikkujen loistetta...ihanaa, että on jo pimeää aikaisin ja voin polttaa kynttilöitä...kohta saan laittaa jouluvalotkin (tai Mies suostuu siihen, että laitan valaistuksen vasta marraskuun lopussa  ). Ajatukset lentävät väkisinkin lähestyvään jouluun ja lomaan ...kiireettömään yhdessäoloon.

Mukavaa torstaita SINULLE ...