Sunnuntaisesta ulkoilusta jäi Pikkumiehelle niin mieluisat muistot, että pyysi koko perhettä ulkoilemaan kanssaan puistoon...mikäpä siinä...Esikoinenkin lähti mukaan.

Kävelimme ensin lähipuistoon, missä pojat ensin kiipeilivät ja hassuttelivat. Puistossa on myös sellainen A:n mallinen pyörivä vekotin, johon pojat halusivat...Esikoisen ollessa Pikkumiestä painavampi, oli Pikkumies aika korkealla. Annoin kovat vauhdit ja jonkin aikaa pojilla olikin kivaa, mutta sitten Pikkumies totesi, että häntä alkaa huimata. Mies pysäytti vauhdit...hieman liian äkkinäisesti, jolloin Pikkumies putosi korkealta suoraan päällensä maahan (korkeutta oli varmaankin lähes 120 cm) . Sydän pomppasi kurkkuun, kun näin (ihan kuin hidastettuna) , että nyt putoaa ja korkealta  . Onneksi alla on turvaohjeitten mukaisesti runsaasti pehmeää hiekkaa, joten mitään kamalaa ei onneksi sattunut ja Pikkumies alkoi itkeä heti pudottuaan (sattuihan putoaminen, mutta suurimmaksi osaksi itku oli pelästyksestä johtuvaa) . Vähän aikaa istuskeltiin penkillä ja sitten taas kaikki oli hyvin.

Jatkoimme Savolanniemen päässä olevalle grillikatokselle (Miehellä ja Pikkumiehellä on tapana käydä kyseisessä paikassa "miekkailemassa" rantakivillä) "miekkailemaan". Esikoinenkin halusi liittyä seuraan, mutta on poika tullut äitiinsä .

Istuskelin grillikatoksessa nuotion lämmössä (joku oli ollut siellä ennen meitä grillaamassa ja grillissä oli upea hiillos...harmi vain, ettei meillä ollut makkaroita matkassa ) mietiskellen omiani, kun yhtäkkiä kuului loiskahdus, siihen päälle painokas "NO NIIN" ja sitten "mulla on kännykkä taskussa" ...Esikoinen putosi veteen  (naurusta ei ollut tulla loppua ollenkaan) ...tuloksena erittäin märkä teini.

Kello alkoi siinä vaiheessa lähestyä jo kahdeksaa ja lähdimme kotiin...pojat suuntasivat suihkuun (toinen lämmittelemään ja toinen pesemään hiekat pois hiuksista) ja aika pian unten maille (tai Esikoinen hieman myöhemmin) ...kävin kutittelemassa Pikkumiestä nukkumaan mennessäni ja totesin olevan normaaliunessa. Jotensakin kuitenkin nukuin levottomasti kuunnellen mahdollisia ääniä Pikkumiehen huoneesta.

Mukavaa tiistaita kaikille ...