Kiirettä on pidellyt ...

Lauantaiaamu valkeni kovassa pakkasessa...taas . Kaupoille oli kuitenkin lähdettävä...jääkaappi ammotti tyhjyyttään ja vieraille piti saada jotain tarjottavaa. Varmistin vielä Miehen siskolta ennen lähtöä, että mihin aikaan ovat tulossa...sanoi, että tähtäävät kello yhteen.

Suuntasimme kaupoille...mulla oli kyllä taka-ajatuksena löytää vihdoinkin ne uudet verhot  ja löytyihän ne. Kellon tarkastus sai kyllä tuskan hien päälle...kello oli jo puoli yksi ja meidän oli tarkoitus leipoa pullaa ...se suunnitelma unohdettiin ja napattiin pakastealtaasta pari pullapussia. Olimme juuri ennen vieraita kotona ...

Vieraat saapuivat ja toivat tullessaan tuliaisiksi viherkasvin (hauska kasvi onkin...reagoi valoon muuttamalla lehtien asentoa) ja sellaisen Aallon teräksisen kulhon. Vieraat ihastelivat asuntoa ja tutkivat paikkoja. Meillä oli mukavaa ja vieraat viihtyivät myöhään...olivat kotona vähän jälkeen kymmenen.

Eilinen päivä menikin sitten verhotankojen ja verhojen parissa...Mies porasi ja ruuvasi, minä pitelin imuria. Vihdoin sitten pääsin ompelukoneen ääreen ja sain tehtyä keittiön ja olohuoneen verhot.

Tässä ensin yleiskuva...ennen verhoja...

Tässä keittiön verhot...

ja tässä olohuoneen verhot...

Mukavaa alkanutta viikkoa...mulla on viimeinen lomaviikko ja töihin ensi maanantaina ...