Tekemistä olisi vaikka miten paljon, mutta kun ei oikein osaa päättää mistä aloittaa.

Painonpudotusprojektin punnituspäivä oli tänään ja iloisesti yllättyneenä kirjasin tuloksen sivupalkkiin. Niskasta ottaminen on tuottanut tulosta...harmittaa vain tuo lomareissun plussatulos, koska ilman sitä olisin jo paljon lähempänä tavoitettani Päättämätön. Oma vikani, kun en pystynyt pitämään näppejäni irti niistä mummun leipomuksista Tukittu.

Laskut on maksettu ja rahaa siirretty säästöön tulevaa varten...onneksi tilille jäi vielä rahaa, jotta loppulomakin saadaan suosiolla hoidettua.

Eilen kävin pikkumiehen kanssa ostoksilla...mukaan tarttui alennumyynnistä vaatteita pikkumiehelle ja alusvaatteita minulle. Syy Sello-reissuun oli kuitenkin uuden Gormiti-hahmon metsästys Nauru...löytyihän se haluttu hahmo Anttilasta. Pikkumies ei antanut laittaa hahmoa ostoskassiin, vaan kantoi sitä koko ajan kädessä...oli tyytyväinen ostokseensa siihen saakka, kunnes mentiin Citymarkettiin ja siellä olikin vielä hienompi hahmo, joka olisi pitänyt saada Yllättynyt. Ilmoitin, että ostamamme hahmo saa luvan riittää...pikkumies näytti tyytyvän siihen. Illalla sitten kyseli isältään lupaa ostaa myös se toinen hahmo...isänsä vastasi jotain epämääräistä ja pikkumies tulkitsi sen lupaukseksi NauruKieli ulkona...nukkumaan mentäessä vaati laittamaan vaatteensa valmiiksi kauppareissua varten. Kuinkas ollakkaan...aamulla mies ja pojat suuntasivat Selloon ja kotiin saapui erittäin onnellinen pikkumies uuden Gormiti-hahmon kanssa. Nyt on sitten leikitty kovasti uusilla hirviöillä ja hauskaa tuntuu olevan Nauru.

Pyykkiäkin pitäisi pestä reissua varten...emme nyt sitten lähdekään Jyväskylään vaan suuntaamme Porvooseen viettämään viimeistä lomaviikkoani.

Esikoinen saa tällä hetkellä mun hermot kiristymään ihan satasella...Huuto...ei suostu tekemään mitään, mitä pyydän ja väittää muutenkin koko ajan vastaan...tällä menolla on kohta arestissa Huuto.

Siivotakin pitäisi.......ääh......antaa olla Kieli ulkona