Pieni tauko päällä, joten ajattelin käväistä päivittämässä, mitä on saatu tänään aikaiseksi.

Eilen päästiin jo kovaan vauhtiin pakkaamisessa ja keittiön kaapit tyhjenivät hyvää vauhtia...kun väsy iski, jätin kaiken vain levälleen ja hetken hömppää katsottuani lähdin nukkumaan.

Aamulla heräsin jo puoli yhdeksän (todella aikainen viikonloppuherätys "normaaliin" verrattuna) ja laittauduin valmiiksi...suuntasimme Miehen kanssa ostoksille. Tarkoituksena oli katsastaa uutta pyykkikonetta ja sellainen sitten ostettiinkin (rahan menoa ei näemmä voi estää ) . Ostoksilta ruokakaupan ja alkon kautta kotiin.

Jatkoimme pakkaamista ja kun nälkä yllätti, paistoimme pihvit ja teimme salaatin...viiniä kyytipojaksi tietenkin . Ruoan jälkeen urakka jatkui ja saldona on tälle ja eiliselle päivälle 7 laatikkoa ja kolme jätesäkillistä poisheitettävää tavaraa...keittiön kaapit ovat nyt niin tyhjät kuin ne voi saada ilman, että pakkaa kaiken pois, joten keittiön osalta tilanne on erinomainen.

Mies meinaa suunnata nyt uutisten jälkeen unten maille...minä jään vielä pakkaamaan (Mies on iltauninen ja paremmassa pakkausvireessä aamuisin...mulla on juuri päivastoin  ja pääsen vasta vauhtiin ) ...tiedossa paperien selvittelyä niin pitkään kuin jaksan.

On ollut ihanaa olla kahdestaan...tavarat on saaneet olla levällään, kukaan ei ole vaatinut mitään eikä ole tarvinnut noudattaa mitään aikatauluja...ollaan juteltu paljon ja naurettu vielä enemmän . Kauppareissulla sanoin Miehelle, että tuntuu hassulta olla kahdestaan kaupoilla ja tietää, ettei ole kiire mihinkään...ettei kukaan odota kotona. Sanoin, että muutaman päivän ajan tämä on mukavaa, mutta sitten iskee ikävä. Esikoinenhan on ollut useastikin pois kotoolta, mutta Pikkumies on ekaa kertaa kaksi yötä pois ja kyllä mun pitää myöntää, että mulla on ikävä.

Pojilla on mennyt hienosti eikä ikävä ole heitä pahemmin vaivannut...Pikkumies oli tosin eilen illalla sanonut mummulle, että kertooko mummu minulle tänään, että hän rakastaa mammaa ...ihana lapsi meillä.

Huomenna aamusta pakkaaminen  jatkuu...välissä pikainen Sello-reissu ja taas pakkaamaan...iltapäivällä haetaan pojat kotiin...palaillaan huomenna iltasella.